در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز | ۲ عدد |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس کوفته | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق مرباخوری |
آب جوشیده | ۱ پیمانه |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
برای تهیه کوفته ازمیری خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم، سپس به همراه گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، تخم مرغ، جعفری خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه بزرگ و جاردا مخلوط می کنیم.
مایه کوفته را به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد دوطرف کوفته ها را به خوبی سرخ می کنیم.
پس از اینکه سرخ کردن کوفته ها به پایان رسید، سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و آنها را نیز سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ آماده کردن کوفته ها می رویم.
برای تهیه سس کوفته ایتدا روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش باز شود.
پس از اینکه رنگ رب گوجه فرنگی به خوبی باز شد و طعم و بوی خامی آن گرفته شد، آب جوشیده شده را به همراه کمی ادویه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم غلیظ شود.
در این مرحله یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم و کوفته ها را به همراه سیب زمینی ها سرخ شده داخل ظرف می چینیم. در ادامه گوجه فرنگی ها رو فلفل سبز را نیز خرد می کنیم و لابه لای کوفته ها قرار می دهیم.
حالا سس را روی مواد می ریزیم، سپس ظرف حاوی کوفته ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. پس از اینکه آب سس کشیده شد کوفته های ما آماده هستند.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد