یکی از محبوب‌ترین دسرهای کلاسیک انگلیسی

طرز تهیه بانوفی پای

کد خبر: ۱۲۹۵۵۰۱

طرز تهیه بانوفی پای

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو

مواد لازم: 

  • کره آب‌شده: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
  • ؛ بیسکویت پتی‌بور خورد شده: ۲۵۰گرم
  • برای کارامل: کره: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱ گرم؛
  • شکرقهوه‌ای: ۲/۳ پیمانه یا ۱۱۳گرم؛
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری؛
  • شیرعسلی: ۳۹۷گرم
  • برای رویه‌ی دسر: موز کوچک: ۴عدد؛
  • آب لیمو تازه: ۲-۱ قاشق غذاخوری؛ 
  • خامه فرم‌ گرفته: ۱۱/۴ پیمانه؛
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری؛
  • شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه:

کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوش‌طعم‌تر از کارامل‌های دیگر است.

برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید. 

شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود.

کره ی آب شده را به بیسکویت پتی‌بور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این‌که کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کناره‌های ظرف بچسبد.

کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است

برای رویه‌ی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود)

موزها را روی لایه‌ی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامه‌ی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها