شش انداز یک غذای سنتی و مقوی

طرز تهیه شش انداز خوشمزه و عالی

استان های مختلف کشور عزیزمان در مناسب های آخر سال غذاهای به خصوصی تهیه می کنند. چهارشنبه سوری که یکی از مناسبت های آخر سال ما ایرانی ها است مردمان زنجان و گیلان و شیراز غذایی به نام شش انداز درست می کنند
کد خبر: ۱۲۹۵۵۱۲

طرز تهیه شش انداز خوشمزه و عالی

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه شش انداز لذیذ

مواد لازم

خرما : ۴۰۰ گرم
کشمش : ۴۰۰ گرم
پیاز خلالی سرخ شده : ۲عدد بزرگ
تخم مرغ : ۵ عدد
نمک ؛ زردچوبه و زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا داخل ماهی تابه کمی روغن میریزیم و وقتی خوب داغ شد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدیم
خرما رو اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن پیازهای از قبل سرخ شده رو به همراه اندکی نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و بازهم تفت میدیم
شعله رو خاموش کرده و در ظرفمون رو میذاریم و ۳-۲ ساعت زمان میدیم تا مواد نرم بشن
بعد از این مدت داخل ظرف کمی جا باز میکنیم و تخم مرغ ها رو میریزیم و روی اونها زعفران و نمک میریزیم و شعله رو خیلی کم میکنیم و صبر میکنیم خوب بپزه
میتونیم با گردو ، زرشک ، خلال پسته و بادام تزیین کنیم...

newsQrCode
برچسب ها: کشمش خرما پیاز
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها