غذاهای ترکی یکی از یکی خوشمزه‌تر هستند

طرز تهیه کوزالاک مانتی

نام کوزالاک مانتی از فرم مخروطی شکل این غذا گرفته شده است. در آشپزی ترکیه و کشورهای آسیای مرکزی، مانتی یا منتی نوعی خوراک گوشتی پر ادویه است که معمولا آن را با ماست یا کشک می‌خورند.
کد خبر: ۱۲۹۵۹۷۴

طرز تهیه کوزالاک مانتیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون

مواد اصلی
خمیر یوفکا آماده
۱ بسته
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ
۱ عدد
فلفل دلمه ای
۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
کره آب شده
۱ قاشق غذا خوری
آب
۱ لیوان
ماست‏ سیردار
۳۰۰ گرم
آویشن
۱ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
فلفل
۱/۲ قاشق چای خوری
زیره
۱/۲ قاشق چای خوری
جعفری خردشده برای تزیین
۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوزالاک مانتی
۱
برای درست کردن این غذا بهتره یوفکای مثلثی تهیه کنید اگه هم مستطیل داشتید میتونید به صورت مثلثی برش بزنید
۲
یوفکا را از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی یا نی گذاشته و رول کنید و بعد سیخ یا نی را دربیاورید قسمت انتهایی را میتوانید با آب کمی خیس کنید تا خوب بچسبد اینطوری رولها قشنگتر دیده میشوند
۳
یوفکا ها را بعد از رول کردن در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. داخل تابه کره را ریخته و پیاز خورد شده را اضافه کنید کمی که تفت خورد گوشت چرخی هم اضافه کنید و تفت دهید
۴
فلفل ریز خورد شده را هم اضافه کنید ادویه های گفته شده در دستور هم اضافه کنید و رب بزنید
۵
آب را اضافه و چند دقیقه بگذارید تا خوب بپزد و آبش جمع شود
۶
غذای ما تقریبا آمادست .یک ظرف سرو را انتخاب و یوفکاها را دور بچینید و ماست را مرکز ظرف بریزید و روی ماست سیردار گوشت را بریزید و با جعفری تزیین کنید. نوش جان
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها