بایجیگور؛ نوشیدنی پرادویه اندونزی

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

با طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور، یک نوشیدنی متفاوت گرم و پر ادویه اندونزیایی آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک نوشیدنی جذاب جدید خلق کنید.
کد خبر: ۱۲۹۵۹۸۱

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو

مواد لازم

  • یک لیتر شیر نارگیل
  • ۵۰ گرم زنجبیل پوست کنده و بوداده شده
  • یک دو قاشق چای‌خوری عصاره وانیل یا ۲ عدد برگ پاندان
  • ۱۵۰ گرم شکر قهوه‌ای
  • ۲ قاشق چای‌خوری قهوه آسیاب شده با طعم قوی
  • یک عدد چوب دارچین ۵ سانتی‌متری
  • نمک آشپزخانه به مقدار لازم (اختیاری)
  • شکر به مقدار لازم (اختیاری)
  • طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

مرحله اول:

یک شیرجوش را روی حرارت متوسط رو به کم گاز قرار دهید؛ سپس شیر نارگیل را در شیرجوش بریزید.

مرحله دوم:

قهوه، دارچین، زنجبیل له شده و عصاره وانیل را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بوی آن‌ها دربیاید.

مرحله سوم:

شکر قهوه‌ای را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و هم بزنید تا شیر نارگیل به جوش بیاید.

مرحله چهارم:

نوشیدنی را مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا شکر داشت، طبق ذائقه خود به آن نمک و شکر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم:

بایجیگور را در ماگ بریزید و آن را بلافاصله سرو کنید.

  • در تمام مراحل باید شیر نارگیل را مرتب هم بزنید تا بریده نشود.
  • شما می‌توانید از ۵ عدد میخک و یک دوم قاشق چای‌خوری جوز هندی نیز برای تهیه نوشیدنی بایجیگور استفاده کنید.
  • به‌جای پودر قهوه می‌توان از دو تا سه قاشق چای‌خوری پودر کاکائو استفاده کنید تا یک نوشیدنی شکلاتی داغ و لذیذ داشته باشید.
  • در برخی طرز تهیه‌ها، در ابتدا همه مواد به غیر از شیر نارگیل، شکر و نمک را در ۲۰۰ میلی‌لیتر آب می‌جوشانند؛ سپس آن را از روی حرارت برمی‌دارند و به‌مدت ۲ دقیقه رها می‌کنند. در ادامه شیرجوش را دوباره روی حرارت قرار می‌دهند و شیر نارگیل، شکر و نمک را به آن اضافه می‌کنند. نوشیدنی را برای ۲ دقیقه به‌آرامی می‌جوشانند و بلافاصله سرو می‌کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها