به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان
مواد لازم
سیرابی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
نخود و لوبیا ۱ استکان
عدس ۱ استکان
ماش ۱ استکان
گندم ۱ استکان
جو پوست کنده ۱ استکان
برنج ۱/۴ استکان
سبزی (آش) خرد شده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
سیرابی را تمیز بشوئید و خرد کنید و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه بگذارید تا بپزد
بعد از ۴ یا ۵ ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد
پس از ۳ ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه کنید و اجازه دهید ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
پیاز را خرد سرخ کنید و به آش اضافه کنید و تا کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد