آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

یه آش خوشمزه و مقوی با سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی

سیرابی از جمله خوراکی‌هایی است که طرفداران مخصوص خودش را دارد. میتوان با سیرابی یک آش خوشمزه هم پخت که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. برای تهیه این آش ابتدا باید سیرابی‌ها را کاملا تمیز شسته و خرد کنید.
کد خبر: ۱۲۹۷۰۷۹

طرز تهیه آش سیرابیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان

مواد لازم
سیرابی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
نخود و لوبیا ۱ استکان
عدس ۱ استکان
ماش ۱ استکان
گندم ۱ استکان
جو پوست کنده ۱ استکان
برنج ۱/۴ استکان
سبزی (آش) خرد شده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه
سیرابی را تمیز بشوئید و خرد کنید و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه بگذارید تا بپزد

بعد از ۴ یا ۵ ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد

پس از ۳ ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه کنید و اجازه دهید ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.

پیاز را خرد سرخ کنید و به آش اضافه کنید و تا کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها