مواد لازم:
فیله ماهی 300 گرم
سیب زمینی 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
برگ گشنیز تازه 300 گرم
برگ شنبلیله تازه 50 گرم
فلفل سبز 2 عدد
سیر 2 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه کاری به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده سپس آن را همراه با مقداری آب، کره و نمک پخته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. اکنون فیله های ماهی را برای چند دقیقه همراه با کمی آب، نمک و زردچوبه آبپز کرده تا تنها روی ماهی ها کمی پخته شده و گوشت ماهی خام باقی بماند. در مرحله بعدی فیله ماهی ها را همراه با سیب زمینی پخته، پیاز خرد شده، سیر، برگ گشنیز، شنبلیله و فلفل سبز چرخ کرده تا یکدست شوند. حال به مواد چرخ شده، تخم مرغ، آرد، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. پس از آن از مایه شامی به اندازه ی دلخواه برداشته و حالت داده سپس داخل روغن سرخ کردنی داغ و با حرارت ملایم کاملا سرخ کنید. در نهایت شامی ها را روی توری روغن گیر قرار داده سپس داخل ظرف موردنظر خود چیده و با انواع سس یا سایر مواد به دلخواه سرو کنید. نوش جان