
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان
سینه مرغ پخته شده یک عدد
تخم مرغ دو عدد
کدو خورشی سه عدد
سیر رنده شده سه حبه
قارچ ورقه شده یک پیمانه
پیاز داغ 1/4 پیمانه
گوجه فرنگی متوسط سه عدد
کره 50 گرم
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

* سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کرده و به همراه کره، پیاز داغ، سیر و قارچ تفت میدهیم. کدوها را خلالی درشت خرد کرده و در مقداری روغن سرخ میکنیم و به مواد میافزاییم.
* گوجهفرنگیها را خرد کرده و به مواد فوق اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک را افزوده و وقتی گوجه ها نرم شد، تخممرغها را با چهار قاشق غذاخوری شیر هم میزنیم و به مواد افزوده و در تابه را میبندیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد.
نکته:
هنگام هم زدن تخممرغ اگر با کمی شیر یا آب (دو قاشق) مخلوط شود، یکنواختتر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد