
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
آرد را داخل ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
هم بزنید تا نسوزد. سپس در یک سینی ریخته، پخش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
شکر و آب را روی حرارت متوسط رو به بالا حدود 20 الی 25 دقیقه بجوشانید تا به شکل شربتی غلیظ شود.
جوهر لیمو را اضافه کرده و 3 دقیقه بجوشانید.
از روی شعله بردارید و در سینی کوچکی که کمی چرب شده و زیرش یخ (معمولی یا خشک) قرار داده اید بریزید تا خنک شود.
سعی کنید شربت وسط سینی باشد وگرنه در کناره ها سفت شده و می چسبد.
وقتی کمی سرد شد که دست را نسوزاند و مانند خمیر قابلیت شکل دادن داشت، داخل سینی آرد بگذارید.
شربت خمیری را به شکل حلقه درآورید. هر طرفش را آرد پاشی کنید.
از دو ظرف حلقه را بکشید و بزرگ کنید. سپس به شکل عدد 8 انگلیسی بپیچانید.
روی هم تا کنید و رویش آرد بپاشید. به همین شکل 20 الی 30 بار خمیر را بکشید و بپیچانید و تا کنید.
وقتی حالت رشته رشته پیدا کرد، برای سرو آماده است.
قسمتی از آن را جدا کنید. آرد اضافه اش را بتکانید و در فنجان یا استکان کوچک بگذارید و در ظرف سرو برگردانید.
آرد | 2 لیوان و نیم |
شکر | 2 لیوان و نیم |
آب | یک لیوان |
جوهر لیمو | یک قاشق چایخوری |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه