فصل زمستون و ترشی انار ولبو چقدر میچسبه

طرز تهیه ترشی انار و لبو

ترشی انارو لبو یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم و رنگ بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد. این ترشی خوشمزه بیشتر در فصل پاییز تهیه می شود.
کد خبر: ۱۲۹۷۰۸۸

طرز تهیه ترشی انار و لبوبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی

مواد لازم ترشی انارولبو

  • آب انار ۱ لیتر
  • لبو ۵۰۰ گرم
  • گلپر ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه انار ۱ لیوان بزرگ
  • انار دان شده ۱ کیلو گرم
  • گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز خشک شده ۱ قاشق چایخوری
  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

دستور تهیه

طرز تهیه ترشی انار

برای تهیه ترشی انار ولبو ابتدا انار های دان شده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک را روی آن می پاشیم و آرام انارها را زیر و رو می کنیم و روی کاسه را سلفون می کشیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۶ ساعت با دمای محیط نرم شوند.

سپس چغندر ها را با اسکاج تمیز می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و ۵ الی ۶ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا لبوها به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بعد کاملا پخته شوند.آن وقت با چنگال داخل یکی از چغندره می زنیم

تا ببینیم پخته شده است یا نه.به احتمال زیاد لبوها پخته شده اند،پس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لبوها خنک شوند. پس از خنک شدن لبوها را در آبکشی قرار می دهیم (از آب لبو می توانید در تزئین پلو یا کشک و…. استفاده کنید)

و پوست آن ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.بعد سرکه انار را در قابلمه ای می ریزیم (لطفا از قابلمه مسی یا آلومینیوم نباشد) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آب انار را نیز به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا بجوش بیایند.

پس از گذشت ۵ دقیقه از جوشیدن ترکیب سرکه انار و آب انار،لبوهای رنده شده را نیز به آن ها می افزاییم و انارهای دان شده که با نمک به مدت ۶ ساعت طعم دار و نرم شده بودند را نیز اضافه می کنیم و بعد از ۳ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مواد ترشی خنک شوند.

آن وقت فلفل قرمز خشک شده ،سیاه دانه،تخم گشنیز و گلپر را در آسیاب پودر می کنیم و به مواد ترشی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و در شیشه یا هر ظرفی که مورد نظرتان است می ریزیم و درب آن را می بندیم و به مدت ۱۰ روز در یخچال نگهداری می کنیم و پس از آن نوش جان کنید.

newsQrCode
برچسب ها: لبو انار فلفل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها