به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازجیمیتو
مواد اولیه سوپ شیر رستورانی
- یک لیتر شیر پرچرب
- ۱ عدد هویج
- ۱۰۰ گرم جو پرک
- ۲۵۰ گرم قارچ
- ۱ عدد سینه مرغ
- پیاز ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جعفری خرد شده
- ۱۰۰ گرم خامه
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی
- ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.
- یک قابلمه با گنجایش مناسب بردارید، کمی روغن درون آن بریزید و پیازها را در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زردچوبه را اضافه کنید و برای دو دقیقه تفت دهید.
- سینه مرغ را به همراه چهار لیوان آب و نمک و فلفل به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. اجازه دهید مرغ به خوبی بپزد.
- بعد از اینکه مرغ پخت، مرغ را از آب خارج کنید و به صورت ریش ریش دربیاورید.
- هویج را رنده کنید و همراه جو پرک به قابلمه آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله باید اجازه دهید جو پرک لعاب بیاندازد.
- بعد از اینکه جو پرک لعاب انداخت شیر و مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با شعله کم روی گاز بماند.
- قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و به قابلمه سوپ اضافه کنید.
- بعد از گذشت ۵ دقیقه چند قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.
- در نهایت سوپ را از روی گاز بردارید و آن را داغ نوش جان کنید.