باسلوق ژله ای یکی از شیرینی‌های خوشمزه و جذاب

طرز تهیه باسلوق ژله ای

ترکیب این شیرینی خوشمزه با انواع نوشیدنی‌های گرم به ویژه چای فوق‌العاده است. امروز طرز تهیه باسلوق ژله‌ای را به شما آموزش خواهیم داد تا آن را در خانه درست کنید و از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشید.
کد خبر: ۱۲۹۷۲۶۲

طرز تهیه باسلوق ژله ای

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای
پودر ژله (طعم دلخواه)یک بسته
شکریک پیمانه
نشاسته گلنصف پیمانه
آب جوشیک پیمانه
آب سرددو پیمانه
کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
گلابدو قاشق غذاخوری
پودر قند یا پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه باسلوق ژله ای
طرز تهیه باسلوق ژله ای
مرحله اول

درون یک قابلمه، پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید. برای آنکه از حل شدن پودر ژله مطمئن شویم آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید(اینکار را به روش بن‌ماری انجام دهید، می‌توانید ظرف را روی کتری قرار داده و هم بزنید). اجازه بدهید مواد خنک شوند.

مرحله دوم

نشاسته را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید، هم بزنید تا به خوبی در آب حل شود. سپس محلول نشاسته را به ژله اضافه کنید.

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه شفاف شود. به این مواد شکر، کره و گلاب را اصافه کنید (مراقب باشید چرا که در این مدت مواد کمی غلیظ شده و می‌جوشد).

مرحله چهارم

حدود 30 تا 45 دقیقه طول می‌کشد تا مواد به غلظت کافی برسد، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله پنجم

بعد از آنکه خوب خنک شد، مواد را با دستی که آنرا کمی چرب کرده‌اید؛ به صورت گلوله‌های کوچک (اندازه گردو) دربیاورید و ته آن را صاف کنید. گلوله‌ها را به دلخواه در پودر قند یا نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها