
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان
سینه مرغ ۲ عدد
پنیر گودا ۵ ورق
ژامبون گوشت یا مرغ ۵ ورق
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری نصف پیمانه
آرد نصف پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا ۲ عدد سینه مرغ را ورقهای برش دهید روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیککوب آنها را به خوبی بکوبید تا نازک شوند. دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل و ادویه بزنید تا به خوبی مزهدار شوند.
۲. سپس یک ورقه پنیر گودا ویک ورقه ژامبون را روی فیلهها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند.
۳. سپس آنها را در ظرف حاوی تخممرغ وشیر زده شده آغشته کرده و در آرد بغلطانید دوباره داخل تخم مرغ زده و داخل پودرسوخاری بغلطانید.
۴. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیلههای آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان