
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- چاغاله:بادام 1 کیلو
- نمک:به مقدار لازم
- سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد
طرزتهیه
برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .
بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده شود.
سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک شود و پوستش جمع شود.
چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.
چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد