یه ترشی خوشمزه و عالی

طرز تهیه ترشی چاغاله بادام

برای درست کردن ترشی چاغاله بادام ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک کرده شستشو دهید...
کد خبر: ۱۲۹۷۹۷۳

طرز تهیه ترشی چاغاله بادامبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام

  •  چاغاله:بادام 1 کیلو
  • نمک:به مقدار لازم
  • سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد

طرز تهیه ترشی چاغاله بادام

طرزتهیه 

برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .

بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده شود.

سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک شود و پوستش جمع شود.

چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.

چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.

 

newsQrCode
برچسب ها: بادام چاغاله سرکه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها