
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
برای پخت چلو دیزی ابتدا پیازها را خرد نمایید و آن ها را به همراه مقداری روغن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند سپس زردچوبه را پیازها بیفزایید تا بوی خامی آن از بین برود.
در این مرحله از طرز تهیه چلو دیزی گوشت را به صورت قطعات بزرگ تقسیم نمایید سپس آن را به پیاز داغ بیفزایید تا کمی تفت بخورد. لوبیا چیتی را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا پخته شوند.
بعد از گذشت نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به مخلوط گوشتی بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شوند تا آب آن ها به صورت کامل کشیده شود.
بعد از اینکه لوبیا و گوشت به صورت کامل پخته شدند برنج شسته و خیس خورده را به همراه ۶ پیمانه آب به مخلوط گوشت بیفزایید و باقی مانده روغن و نمک را هم به مواد چلو دیزی بیفزایید و اجازه دهید تا آب برنج خشک شد سپس درب قابلمه را به همراه دمکنی روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا چلو دیزی روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.
چلو دیزی را بعد از پخت درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و این غذای لذیذ را به همراه ماست یا ترشی و سبزی خوردن و … میل نمایید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد