آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

آش عدس با گوشت یه آش خوشمزه و بسیار مقوی

طرز تهیه آش عدس با گوشت

کد خبر: ۱۲۹۸۳۱۳

طرز تهیه آش عدس با گوشت

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک مواد لازم برای آش عدس

عدس 1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

گوشت به میزان لازم 

سبزی تازه (گشنیز و جعفری) 120 گرم

پیاز 2 عدد

سیر 3 حبه

آب 2 لیتر

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو 

مرحله اول:

ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.

مرحله دوم:

پیاز و سیر سرخ شده را به همراه 2 لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس وگوشت را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که گوشت برای پختن، به زمان بیشتری نسبت به عدس و برنج نیاز دارد. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.

مرحله سوم:

وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.

مرحله آخر:

آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایید. نوش جان. 

طرز تهیه آش عدس با گوشت

newsQrCode
برچسب ها: عدس گوشت برنج
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها