یه مارمالاد خوشمزه و خاص

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

نارنگی سرشار از منیزیم، فسفر، کلسیم، ویتامین های C ،A ،B1 ،B2 و … می باشد و میوه ترش و شیرین با عطر و طعم عالی می باشد، که برای تهیه مربا و مارمالاد می توان از این میوه استفاده کرد.
کد خبر: ۱۲۹۸۴۳۷

طرز تهیه مارمالاد نارنگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا

مارمالاد نارنگی از جمله مارمالاد های خوش طعم و خوشمزه و لطیف می باشد و انواع شیرینی ها و دسرها و کیک ها را با آن تهیه و یا تزیین کرد و یا به عنوان صبحانه میل نمود. که براتی تهیه مارمالاد نارنگی به این مواد نیاز دارید:

  • نارنگی بدون پوست/ یک کیلو
  • شکر/ یک کیلو
  • پودر ژلاتین/ یک و نیم ورق ژلاتین (یک قاشق چایخوری)

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

دستور تهیه مارمالاد نارنگی:

پس از شستن و گرفتن پوست نارنگی ها، پوست دوم آن را نیز بگیرید. زیرا برای شفاف شدن نارنگی تنها باید از قسمت فیله نارنگی(قسمت گوشتی نارنگی) استفاده نمایید.

سپس فیله ها را داخل یک ظرف لعابی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

در مرحله بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید.

سپس پودر ژلاتین  را درون آب سرد(به میزان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری) حل کنید.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، محلول پودر ژلاتین و آب را به مواد دیگر اضافه نمایید. بعد از ۵ دقیقه مارمالاد آمده می شود ومی توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، مارمالاد نارنگی را داخل شیشه در بسته بریزید و درون یخچال نهگداری نمایید.

newsQrCode
برچسب ها: نارنگی ژلاتین شکر
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها