فاهیتا گوشت یک غذای مکزیکی با طعم فوق العاده

طرز تهیه فاهیتا گوشت

فاهیتا گوشت از انواع غذاهای مکزیکی خوشمزه و خوش طعم است و برای پخت این غذا از گوشت راسته گوساله که در قسمت شکم می باشد استفاده می شود همچنین گوشت برای پخت این نوع غذا گریل می شود. گوردیتا و ناچو و تاکو و فاهیتا گوشت از انواع غذاهای مکزیکی بی نظیر و مقوی هستند و اگر شما تمایل دارید
کد خبر: ۱۲۹۸۷۰۱

طرز تهیه فاهیتا گوشت

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازآرگا

مواد لازم

  • گوشت گوساله : نیم کیلوگرم
  • فلفل دلمه ای سبز و قرمز : دو عدد
  • پیاز قرمز : یک عدد

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص گوشت

  • روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه
  • آبلیموی تازه : ۱/۴ پیمانه
  • آووکادو رسیده : یک عدد
  • سس سویا : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • آب آناناس : ۱/۴ پیمانه
  • سیر : سه حبه
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • نمک و زیره سبز : به مقدار لازم
  • طرز تهیه فاهیتا گوشت

طرز تهیه فاهیتا گوشت در منزل

مواد سس را درون شیشه ای کوچک بریزید و به خوبی شیشه را تکان دهید تا مواد سس با یکدیگر مخلوط شوند سپس تکه های گوشت را به صورت استیکی ببرید و آن ها را درون ظرف درب داری بریزید و سس را روی برش های گوشت ریخته و از صبح تا بعد از ظهر صبر کنید تا برش های گوشت مزه دار شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه فاهیتا گوشت بعد از مدت زمان ذکر شده برش های گوشت را درون تابه بدون روغن بپزید همچنین می توانید برش های گوشت را روی گریل ذغالی کباب نمایید.

گوشت گریل شده را در اندازه های نازک و بلند ببرید.

سپس پیاز را به صورت اسلایس های بلند ببرید و پیازهای تفت داده شده را مقداری تفت دهید. فلفل دلمه ای را هم به صورت اسلایسی خرد کنید سپس فلفل دلمه ای را تفت دهید و مقداری نمک و فلفل به مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای بزنید.

گوشت را به سبزیجات بیفزایید و به مدت سه دقیقه گوشت را تفت دهید.

پوست آووکادو را بگیرید سپس آن را به کمک چنگال له نمایید و مقداری آبلیمو به آووکادو بیفزایید. یک قاشق از آوودکادو را روی ۱/۲ نان ترتیلا بمالید و روی نان مقداری از مخلوط فاهیتا را قرار دهید سپس گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد نمایید و روی مخلوط مواد قرار دهید در صورت تمایل می توانید مقداری خامه مایع نیز روی فاهیتا بریزید و این غذای خوشمزه را به صورت ساندویچی میل نمایید.

طرز تهیه فاهیتا گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها