
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
برای ساخت این دسر ابتدا موز و شکر را به همراه آب پرتقال و لیمو و نمک کاملا در مخلوط کن به شکل پوره درآورید.پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل نمایید. (پودر ژلاتین را تقریبا در یک سوم لیوان آب سرد بریزید و سپس روی ظرف محتوی آب در حال جوش قرار دهید تا کم کم حل گردد ) و در ادامه پودر ژلاتین را به پوره موز اضافه کنید و در مخلوط کن ریخته و به صورت مداوم هم بزنید.سپس خامه را به کمک همزن کمی هم بزنید تا سفت شود و بعد از سفت شدن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کنید.
سپس موس موز را در ظرف های کوچکی بریزید و ظرف های حاوی موس را در یخچال قرار دهید تا این دسر خوشمزه خنک شود و بعد از خنک شدن موس ظرف ها را از درون یخچال بیرون آورید و موس موز را به کمک پودر کاکائو و چیپس شکلاتی یا پسته تزیین کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد