به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون
مواد اصلی
نعنا داغ
به مقدار لازم
لبوهاراتمیزشسته وباپوست میگذاریم خوب بپزه نخودولوبیا راکه ازقبل خیس کرده بودیم وچندبارآبش راعوض کردیم میگذاریم بپزه بعدازپخت لبوهاپوستش رامیکنیم وآنهارارنده میکنیم
۲
لبوهای رنده شده وعدس راباهم می گذاریم بپزه وقتی عدس پخت نخودولوبیای پخته شده رااضافه میکنیم وبعدرشته آش رابهش اضافه میکنیم ومیگذاریم تارشته هاپخته بشه
۳
تواین مرحله نعناع داغ ونمک وفلفل وقارا یا (قره قوروت )رااضافه میکنیم ومیگذاریم تاآش خوب پخته وجاافتاده بشه بعدازحل شدن قارا(قره قوروت)وطعم پیداکردن آش ماآماده ست
سایر نکات
آش لبو
طعم این آش بستگی به ذائقه ی افرادداره بستگی به ذائقه خودتون میتونیدمقدارقارا(قره قوروت ) راکم یازیادکنیدهرچه ترش تردوست داشته باشیدقارای بیشتری بریزیدواگه خیلی ترش دوست نداریدقارای کمتری استفاده کنید