یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۲ نفر | |
بلغور پلویی | ۲ لیوان |
بادمجان | ۱ عدد درشت |
گوجه فرنگی | ۱ عدد درشت |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۱ عدد |
آب گرم | ۳ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
ابتدا بلغور را به همراه کمی نمک و آب ولرم از ۲ ساعت قبل می خیسانیم، سپس بادمجان ها را به صورت راه راه ( یا کامل ) پوست می گیریم و به صورت مکعبی ریز مانند حبه قند برش می زنیم.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، بادمجان های خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طورکامل سرخ شوند.
پس از اینکه سرخ کردن بادمجان ها به پایان رسید، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.
پس از اینکه پیاز به خوبی سرخ شد، گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگش باز شده و طعم خامی اش گرفته شود
در این مرحله بلغور را آبکش می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به همراه آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بلغور بپزد و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود.
پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، بادمجان خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بلغور پلو به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در پایان بلغور پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه ماست چکیده سرو می کنیم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد