
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

طرز تهیه: یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. در این مدت پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید. لوبیا سبز را هم پاک کنید و به صورت تکههای دراز ۷–۸ سانتی خرد کنید
وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید. نگذارید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از ۲–۳ دقیقه آنها را آبکش کنید. یعنی باید لوبیا تنها کمی پخته شود و همچنان سبز رنگ و ترد باشد. در حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنید. لوبیای آبکش شده را بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشود. و وقتی خنک شدند دوباره آنها را آبکش کنید.
لوبیا سبز و پیاز خرد شده را داخل کاسهای قرار دهید. روی آنها روغن زیتون بریزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته شوند. سپس سرکه بالزامیک را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده را روی آنها بریزید. سالاد لوبیا سبز سرکه ای آماده سرو است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است