سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از فردا
مواد لازم برای ته چین هویج:
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست پرچرب ۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مقداری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه ته چین هویج:
برنج را شسته، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویجها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابهای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خلالهای هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.
پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. فیلههای مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم کرده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.
برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسهای مناسب زردههای تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.
برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابهای که میخواهید ته چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.
مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یک دست و کمی فشرده کنید.
تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب کرده و روی ته چین بریزید، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهید ته چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته کرده، برش زده و سرو کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد