سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج
سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
سیر رنده شده: ۱۰ حبه
نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
1. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.
2. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.
3. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد