
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای
مواد لازم:
آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ تا دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم)
کره ۲۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذا ابتدا کره را روی حرارت قرار داده و آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و وقتی روی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده را به یک باره داخلش می ریزیم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع به جمع کردن خمیر می کنیم و خمیر را روی حرارت مدام پشت و رو می کنیم تا جایی که منسجم شود و دیگه نشودجا به جا کرد . بعد از حرارت برمی داریم و می گذاریم که از دما بیفتد .
سیب زمینی ها را می پزیم . بعد پوستش را کنده و رنده زیز می کنیم . یا می توانید بکوبیدتا حسابی له شود. سپس کمی نمک و زردچوبه می ریزیم .
خمیر که از دما افتاد و خنک شد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و مواد سیب زمینی را می ریزیم و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و با دست چنگ زده و ورز می دهیم .اگر دیدید خمیر سفت هست و از ماسوره خوب رد نمیشود . یک تخم مرغ دیگر را هم بهش آن اضافه کنید .
بعد داخل قیف همراه ماسوره می ریزیم . ماسوره ای که استفاده می کنیم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشود استفاده کرد .
در ظرفی که بهتر هست گود باشد روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم .
روعن که داغ شد مواد را از ماسوره رد می کنیم .طول بامیه ها به دلخواه است
و بعد سرخش می کنیم .
نکته:
این غذا روغنی هم به خود جذب نمی کند . فقط باید توی روغن شناور باشد . حرارت هم ملایم باشد روغن هم گرم باشد .
داخل روغن سیب زمینی بامیه ای موقغ سرخ کردن بامیه کف ایجاد می شود این کاملا طبیعی هست ، در خمیرهایی که تخم مرغ دارند به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشود .
از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواهید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشود .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان