چند نکته تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا

با شیوع کرونا یکی از مهم‌ترین تاکیدات پزشکان و متخصصان تقویت سیستم ایمنی بدن بود تا در صورت ابتلا به بیماری، بدن توانایی کافی برای مقابله با آن را داشته باشد.
کد خبر: ۱۳۰۰۲۴۹
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، عوامل متعدد تغذیه‌ای می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند که شامل موارد زیر است:
 
_مصرف غذاهای حاوی روی و سلنیوم مانند غذاهای دریایی، غلات، برنج، شیر و فرآورده‌های لبنی و زرده تخم‌مرغ
_ مصرف ویتامین A: جگرسیاه، شیر، تخم‌مرغ، ماهی، اسفناج، هویج، کدو حلوایی و گوشت قرمز
_ مصرف ویتامین C: میوه‌ها، مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و سبز، کیوی و توت فرنگی
_ مصرف ویتامین B: گندم، برنج، جو، سیب‌زمینی، ماکارونی، موز، شیر، پنیر، ماهی و تخم مرغ
_ مصرف ویتامین D و امگا۳: انواع ماهی‌ها، قارچ و زرده تخم مرغ
_ مصرف آهن و ید: تخم مرغ، گوشت قرمز، اسفناج، لوبیا، میگو، زردآلو و بادام
کاهش اضطراب و احساسات منفی: تنش و استرس باعث افزایش کورتیزول و کاهش سیستم ایمنی بدن می‌شود.
_عدم مصرف سیگار و قلیان: مواد شیمیایی مضر موجود در دود سیگار دفاع طبیعی بدن را تضعیف می‌کنند.
_ عدم مصرف الکل: الکل باعث نابودی سلول‌های آنتی‌بادی و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
_ تغذیه و رژیم مناسب: سلامت سلول‌های سیستم ایمنی به رژیم غذایی صحیح ارتباط دارد.
_ وزن مناسب و ورزش و تحرک: ورزش منظم یکی از ارکان زندگی سالم است و باعث تناسب اندام می‌شود.
_ خواب کافی و شادابی: کمبود خواب و خستگی، سیستم ایمنی را از ترمیم توان دفاعی خود ناتوان می‌کند.
_ آبرسانی کافی به بدن: نوشیدن آب کافی به خروج مواد سمی، مضر و مواد دفعی از بدن کمک می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها