
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد الک شده ۱ پیمانه
نمک کمی
جعفری، شوید، پیازچه ساطوری
مواد رو دوقسمت کردم به یکیش جعفری و به یکیش ریحون اضافه کردم که با پنیر خامهای عالی شد و پیازچه رو حذف کردم.
شیر و تخم رو بزنید تا یکدست بشه سپس آرد و نمک رو اضافه و مجددا هم بزنید و در نهایت سبزیجات رو اضافه کنید.
کف تابه رو چرب کنید و کمی از مواد رو داخلش بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید