در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد ۱۸۰ گرمی |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد بزرگ |
خیار شور | ۴ عدد متوسط |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | یک سوم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ابتدا تن ماهی را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. قوطی کنسرو باید ۱۵ دقیقه بجوش تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.
پس از گذشت این زمان، کنسرو تن ماهی را باز می کنیم و روغن اضافی آن را دور می ریزیم. در ادامه ساقه کرفس را به صورت مکعبی یا نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه تن ماهی داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در این مرحله خیارشور، سیر و پیاز قرمز را به دلخواه با رنده درشت رنده می کنیم، یا اینکه به صورت نگینی خرد می کنیم و به کایه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.
حالا مواد سالاد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به سالاد اضافه می کنیم
حالا سس را با مواد سالاد به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد سالاد برود و سالاد به خوبی جا بیفتد.
در صورتی که تمایل داشته باشیم این سالاد را به صورت رژیمی تر با کالری کمتری تهیه کنیم، می توانی به جای استفاده از سس مایونز از ماست یونانی یا حدالمقدور از ترکیب ماست یونانی و سس مایونز استفاده کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد