
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- موسیر خرد شده : 2 ق غ
- سرکه :2 ق غ
- نمک : 1/8 ق چ
- روغن زیتون : 1/4 فنجان
- خردل خرد شده : 2 ق چ
- برگ کوچک اسفناج :4 فنجان
- برگ منداب: 2 فنجان *
- برگ کرفس : 1 فنجان
- سیب خرد شده : 2 فنجان
- پنیر رنده شده دلخواه :1 فنجان
طرز تهیه سالاد سیب و اسفناج و کرفس
ابتدا سیب را شسته ، پوستش را بگیرید و خرد کنید و کرفس ها را شسته و برگ آن را خرد نمایید بعد اسفناج را پاک کرده بشویید و بعد از آن که خشک شد آن را خرد کنید و پنیررا هم در آخر رنده کنید.
سیب ، کرفس و اسفناج را با هم مخلوط کنید، برگ های منداب را در ظرف سرو قرار داده و مواد را روی آن بریزید و موسیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون ، خردل خرد شده ، سرکه و نمک در ظرفی مخلوط نمایید.
سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب وکرفس و اسفناج
سالاد سیب وکرفس و اسفناج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب وکرفس و اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: