به گزارش جام جمآنلاین خراسان رضدی، همزمان با فرا رسیدن عید بزرگ مبعث و با هدف بزرگداشت مقام پیامبر گرامی اسلام(ص)، نام صحن جامع رضوی به نام مبارک ایشان مزین خواهد شد تا بستری تازه برای برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی در راستای تبلیغ و ترویج اسلام ناب محمدی فراهم شود.
آستان قدس رضوی طی سال های گذشته نیز با برگزاری همایشهای ملی، منطقهای و بینالمللی و توسعه ارتباطات فرهنگی به ویژه با مخاطبان و شیفتگان حقیقت در کشورهای اروپایی، گام هایی در این مسیر برداشته بود و حالا با مزین کردن یکی از صحن های مهم و اصلی حرم مطهر رضوی به نام پیامبر اعظم(ص)، فعالیت های خود در این زمینه را گسترش خواهد داد.
طی سال های اخیر، نامگذاری یکی از صحنهای حرم مطهر امام رضا(ع) به نام پیامبر گرامی اسلام، از جمله مطالبات زائران و مجاوران امام رضا(ع) نیز بود که در همین راستا، این موضوع در دستور کار آستان قدس قرار گرفت و پس از بررسیهای کارشناسی، همزمان با شب عید مبعث، صحن جامع رضوی به نام مبارک پیامبر گرامی اسلام(ص) مزین خواهد شد. البته این اقدام تنها به تغییر نام محدود نخواهد بود و صحن پیامبر اعظم(ص)، به پایگاه اصلی برگزاری ویژهبرنامههایی در راستای ترویج مبانی اسلامی و فرهنگ ناب محمدی تبدیل خواهد شد.
از این پس بزرگترین اجتماعات زائران و مجاوران رضوی در صحنی برپا خواهد شد که به نام مبارک پیامبر اعظم(ص) مزین است و این اقدام، گامی در راستای ترویج و اشاعه نام و سیره پیامبر گرامی اسلام خواهد بود. به ویژه آنکه، فارغ از شرایط ویژه کرونایی، حرم مطهر رضوی سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است که بیش از 4 میلیون نفر آنها زائران و گردشگران خارجی هستند و سفیران فرهنگی و مذهبی ایران اسلامی در اقصی نقاط جهان خواهند بود.
احداث این صحن که مساحتی بالغ بر ۱۱۷هزار و ۵۸۴مترمربع دارد، در سال ۱۳۶۶ آغاز و در سال ۱۳۸۱ به پایان رسید. این صحن که در ضلع جنوبی ضریح مطهر رضوی قرار گرفته، دارای ۶ مناره رفیع و ۳ ایوان به نام باب الهادی(ع)، باب الکاظم(ع) و ایوان ولی عصر (عج) است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر