به گزارش جام جم آنلاین از بهداشت نیوز، روغن زیتون یکی از مواد اصلی بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی است و میتواند به صورت خوراکی هم برای پوست مفید باشد.
این روغن قرمزی و التهاب پوست را کاهش میدهد و ممکن است پوستتان را سالها از چین و چروک حفظ کند. روغن زیتون خواص ضد باکتریایی قوی هم دارد و مثل یک ضدعفونی کننده طبیعی عمل میکند.
اسید روغنی موجود در روغن زیتون شما را سیر نگه میدارد. مصرف آن هضم غذاهای دیگر را هم کندتر میکند و شما را به مدت طولانی تری سیر نگه میدارد و نیاز ندارید برای صبحانه از اسنکهای شیرین استفاده کنید. ممکن است کالری موجود در روغن زیتون زیاد باشد اما تمام کالری موجود در آن در طول روز و زمان گرسنگی از بین میرود.
روغن زیتون میتواند قند خون بدن را کاهش دهد. در مطالعهای، افرادی که روغن زیتون در وعدههای غذایی خود مصرف میکردند نسبت به افرادی که وعدههای خود را با روغن ذرت مصرف میکردند قند خون پایینتری داشتند.
مصرف روغن زیتون به از میان رفتن پلاکهایی کمک میکند که درون سلولهای مغزی رسوب کردهاند. این پلاکها ممکن است باعث بیماری آلزایمر شود که شایعترین بیماری ذهنی در دنیاست. کسانی که به طور مرتب روغن زیتون مصرف میکنند از حافظه بهتری برخوردارند تا کسانی که رژیم غذایی کم چربی دارند.
مواد مغذی درون روغن زیتون میتواند برای افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی مفید باشد. این روغن زمانی بهتر اثر میگذارد که با روغن ماهی ترکیب شود که منبع غنی اسیدهای چرب امگا۳ است. عناصر موجود در روغن زیتون فوق بکر، دردهای مفصلی و خشکی صبحگاهی بدن را بهبود میبخشد.
میدانیم که شروع کردن روز با مصرف روغن زیتون آن هم با معده خالی و اول صبح کار سختی است. در حقیقت اگر روغن را به مقدار زیاد مصرف کنیم، باعث به هم خوردن معده می شود زیرا بدن به آن عادت ندارد. ابتدا از یک قاشق غذاخوری شروع کنید و میزان آن را افزایش دهید.
کار دیگر این است که می توانید آن را با آب گرم و یا آب لیمو ترکیب و میل کنید این کار خوردن آن را راحت تر میکند و آب لیمو هم به هضم بهتر روغن کمک میکند. البته بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب