این کار بههیچ عنوان نباید انجام شود، زیرا گازی که از فاضلاب انسانی منتشر میشود و به بیوگاز معروف است، بسیار قابل اشتعال و خطرناک است و بردن هر نوع شعله در دستشویی ممکن است باعث انفجارهای بزرگی شود!»
در خصوص اعتبار این ادعا باید بگوییم در چاهها و فاضلابهای قدیمی که سیستم سیفون و هواکش وجود نداشت و همچنین حفره کاسه توالت مستقیم روی دهانه چاه بود، احتمال بروز این اتفاق بر اثر بالاآمدن گازهای سمی و قابل انفجار، در حد بسیار کمی وجود داشت اما در ساختمانهای امروزی که وجود سیفون و هواکش ضروری است و از لولههای ونت بهعنوان هواکش استفاده میشود تا این لولهها بو و رطوبت و گازهای موجود در مسیر فاضلاب را به بیرون هدایت کنند این اتفاق هرگز رخ نمیدهد بنابراین اگر قرار باشد گاز فاضلاب به داخل منزل شما نفوذ کند، شما از بوی بد و نامطبوع آن، حتی دقیقهای در منزل نمیتوانید بمانید.
گازهای سمی چاه مثل متان و اتان، سولفید هیدروژن، آمونیاک، دیاکسیدکربن و مونوکسیدکربن هستند که حتی گاهی در تنفس برخی از این گازها با خطر مرگ افراد همراه است.
انفجار در سیستمهای فاضلاب شهری، معمولا خارج از محوطه سکونت شما صورت میگیرد نه درون واحد مسکونی شما. این حجم از گاز که در شرایط خاص باعث انفجار میشود، در فاضلابهای شهری وجود دارد، نه در توالتهای خانگی.
مهندس نجمه محمودی - مسؤول واحد مدیریت خطر و بلایای مرکز بهداشت شمالتهران / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد