به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، یک پزشک در بیمارستان بالینی شهر وینوگرادوف، دکتر علوم پزشکی اولگا شاراپووا گفت که میزان دوز خوردن هندوانه روزانه را باید رعایت کنید و لیستی از بیمارها وجود دارد که نباید هندوانه را بخورند.
هندوانه حاوی بسیاری از مواد مفید است: ویتامینهای گروههای A و C B۶، عناصر غذایی گیاه، منیزیم، کلسیم، سدیم و فسفر در هندوانه زیاد است. عنصر مغذی فسفر به دوباره پر کردن مایعات بدن و تنظیم دمای بدن کمک میکند.
این متخصص همچنین اشاره کرد که هندوانه نه تنها تشنگی را برطرف میکند، بلکه گرسنگی را نیز به خوبی رفع میکند. علاوه بر این، هندوانه تأثیر مثبتی بر روی سیستم قلبی عروقی و فشار خون دارد، سموم را از بدن دفع میکند.
با وجود بسیاری از خواص مفید، برای برخی بیماری ها، هندوانه مجاز نیست، در این بیمارها، هندوانه را باید به مقدار بسیار محدود باید خورد.
شاراپووا گفت: "ما پزشکان، به افراد مبتلا به اسهال، التهاب مثانه، تصلب شرایین، آدنوم پروستات توصیه میکنیم که هندوانه را به مقدار محدود بخورند. در صورت آسیب شناسی قلبی عروق، خوردن زیاد هندوانه توصیه نمیشود. "
وی تأکید کرد که بهتر است هندوانه قبل از ناهار، ۲۰۰-۳۰۰ گرم در روز مصرف شود. در عین حال خوردن هندوانه در کنار سایر محصولات توصیه نمیشود، بهتر است هندوانه را با محصولات دیگر خیلی شیرین نخورید. از سوی دیگر هندوانه بی کیفیت میتواند منجر به مسمومیت شود.