طرز تهیه دسر خرمالو

یک دسر فصلی

دسر خرمالو علاوه بر رنگ‌وبوی خاص، دارای خاصیت زیادی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع سرماخوردگی نیز هست. این دسر خوشرنگ را می‌توان به‌عنوان عصرانه یا برای رنگین‌ترکردن میز پذیرایی استفاده کرد.
کد خبر: ۱۳۴۷۷۹۷

مواد اولیه
خرمالوی رسیده: ۵عدد(۴۰۰۰تومان)
شیر: ۲لیوان(۴۰۰۰تومان)
بستنی ساده یا وانیلی:یک لیوان(۳۰۰۰تومان)
شکر:نصف پیمانه(۱۰۰۰تومان)
وانیل:نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین:۳قاشق غذاخوری(۲۰۰۰تومان)
خامه ساده صبحانه:۱۰۰گرم(۵۰۰۰تومان)

طرز تهیه
پودر ژلاتین را در نصف لیوان شیر ریخته و در قابلمه‌ای کمی آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و ظرف شیر و ژلاتین را در آن قرار داده و صبر می‌کنیم تا آب جوش آمده و ژلاتین را آب کند.(روش بن‌ماری) خرمالوها را شسته و پوست آنها را گرفته و پوره می‌کنیم.

بستنی را از یخچال درآورده بعد از چند دقیقه با باقی شیر، شکر، وانیل، پوره خرمالو و ژلاتین آب‌شده در مخلوط‌کن ریخته و خوب میکس می‌کنیم. دسر را در ظرف یا قالب مناسبی ریخته و حدود یک‌ساعت در فریزر گذاشته و سپس به یخچال منتقل کرده و بعد از حدود دو ساعت آن را در ظرف مناسبی برگردانده و به دلخواه تزیین‌کرده و سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها