به گزارش جام جم آنلاین، براساس یکی از مطالعات، مصرف روزانه 2 قاشق سوپخوری کره بادام زمینی حداقل 5 روز در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را حدود 30 درصد کاهش میدهد.
در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی می پردازیم که به ترتیب عبارتند از:
منبع غنی چربی های مفید
کره بادام زمینی 50 درصد چربی دارد اما بیشتر آن از نوع اسیدهای چرب غیراشباع بهخصوص اسیدهای تکمولکولی مانند روغن زیتون است. این اسیدهای چرب به کاهش کلسترول بد خون کمک میکند.
کره بادام زمینی به دلیل اینکه فاقد شکر است، انتخاب خوبی بهخصوص برای صبحانه و جایگزین شیرینیجات است.
سرشار از پروتئین و فیبر
کره بادام زمینی از سال 1890 توسط پزشکان آمریکایی بهعنوان خوراکی مغذی و سرشار از پروتئین به افرادی که دچار بیماریهای دندان بودند، پیشنهاد شد.
این خوراکی حاوی 26 درصد پروتئین است و امروزه نیز برای بهبود رشد کودکان مبتلا به سوءتغذیه کاربرد دارد.
علاوه بر این، کره بادامزمینی سرشار از فیبرها و آنتیاکسیدانی بهنام رِزوِراتول است که نقش محافظ در برابر بیماریهای قلبی عروقی دارد.
منبع املاح و ویتامینها
کره بادامزمینی سرشار از انواع ویتامینها مانند ویتامین B6 است که برای رشد و متابولیسم سلولهای مغز ضروری است.
ویتامین B9 یا اسیدفولیک دیگر ویتامین در این خوراکی است که نقش مهمی در تشکیل گلبولهای قرمز، عملکرد سیستم عصبی و ایمنی بدن دارد.
ویتامینE نیز بهعنوان آنتیاکسیدان موثر در مقابله با رادیکالهای آزاد عامل پیری سلولها عمل میکند. پتاسیم نیز به بهبود عملکرد اندامهای مختلف نظیر قلب، کلیهها و ماهیچهها کمک میکند.
فسفر در استحکام استخوانها و دندانها همچنین تولید انرژی در سلولها نقش دارد. بخش مهمی از روند ساخت عضلات و اجزای سیستم عصبی وابسته به منیزیوم است.
زینک دیگر ریزمغذی مهم در کره بادامزمینی است که در حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبود جراحات موثر است.
منبع: سلامت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد