به گزارش جام جم آنلاین، اعظم ولایتی ادامه داد: تولید ویتامین E در بدن امکان پذیر نیست، به همین دلیل برای تأمین ویتامین E مورد نیاز بدن باید، مکمل های غذایی یا غذاهای را استفاده کرد که سرشار از این ویتامین باشند، ویتامین E در انواع آجیل ها، روغن های گیاهی و برخی سبزیجات موجود است.
این کارشناس پرستاری افزود: ویتامین E باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از پیری زودرس پوست می شود، این ویتامین برای داشتن بینایی سالم نیز بسیار مؤثر است، البته مصرف بیش از حد ویتامین E خطرناک بوده و برای سلامتی شخص عوارض دارد.
ولایتی اذعان داشت: ویتامین E در روغن زیتون، دانه آفتابگردان، بادام، فندق، بادام زمینی، انبه، اسفناج، بروکلی، آووکادو، کیوی و گوجه فرنگی به وفور وجود دارد، با استفاده از این خوراکی ها می توان ویتامین E بدن را تأمین کرد و در صورت کمبود باید از مکمل های دارویی استفاده شود.
وی ادامه داد: استفاده از ویتامین E برای تنظیم کلسترول خون و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مفید بوده و جهت مبارزه با رادیکالهای آزاد و پیشگیری از سرطان نیز می توان از این ویتامین استفاده کرد.
ولایتی گفت: ویتامین E برای سلامت پوست و مو، کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی، تنظیم هورمونها و کمک به کم کردن وزن، تقویت بینایی، پیشگیری از بیماری آلزایمر، کاهش خطر ابتلا به سرطان و تقویت درمان دارویی، افزایش استقامت فیزیکی و قدرت ماهیچهها و کمک به رشد جنین در دوران بارداری نیز بسیار مفید بوده است.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد