به گزارش جام جم آنلاین، دکتر طیبه شاهی با اشاره به اینکه زیره سیاه را با نام زیره سیاه ایرانی (کرمانی) نیز می شناسند، گفت: اسانس زیره بهوسیله تقطیر با آب حاصل میشود.
وی با اشاره به اینکه بذرهای زیره سیاه حاوی 3.5 تا 9 درصد اسانس هستند، بیان کرد: عمدهترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس زیره سیاه عبارتاند از پ-سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن .
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتیهای گوارشی مفید است. زیره سیاه شیرافزا بوده و در صنایع غذایی بهعنوان چاشنی و طعمدهنده غذا و نوشیدنیها کاربرد دارد.
وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه گفت: مصرف زیاد زیره سیاه میتواند فعالیتهای غده تیروئید را محدود کند.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد