چه میخواهیم؟
گوشت: تکههای درشت به تعداد افراد
برنج: به تعداد افراد + یک پیمانه بیشتر
روغن جامد یا روغن کرمانشاهی: به مقدار لازم
ادویه؛ زردچوبه، ادویه مخلوط، چوب دارچین و زعفران: به میزان لازم
پیاز: یک عدد بزرگ
رب گوجهفرنگی: به میزان لازم
مجمعه یا دیس بزرگ برای سرو
چطوری درست کنیم؟
تکههای گوشت را با پیاز که تا نیمه برش دادهاید در قابلمه ریخته و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد.
در این فاصله مرتب کفهای ایجادشده روی گوشت را با ملاقه گرفته و دور بریزید.
سپس زردچوبه، نمک و ادویه و رب گوجهفرنگی را به میزان دلخواه روی گوشت بریزید.
شعله را کم کنید و بگذارید تا آرامآرام بپزد. برنج را آبکش کرده و اجازه دهید دم بکشد. سپس برنج پخته را در مجمعه ریخته و گوشتهای پخته را در وسط برنج قرار دهید. روی آن را هم برنج بریزید.
برنج را بشویید و بگذارید سه ساعت در آب بماند.
آش گوشت یا زیربرنجی غذای محلی لرستان است.
محلیها روی غذا را با نان میپوشانند تا چلوگوشت موقع سرو سرد نشود.
منتظر دستور پخت غذاهای محلی شما هستیم: 09100153949
منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد