این هفته:

خورشت کاری

کد خبر: ۱۳۸۴۳۲۳
نویسنده مژده مظهری

چه می‌خواهیم؟
سینه مرغ: 250گرم
پیاز متوسط: 2عدد
سیر تازه: 3حبه
ادویه کاری، پاپریکا و زردچوبه: از هرکدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز: از هرکدام نوک قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
خامه صبحانه: 2قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده: 2قاشق غذاخوری
روغن: 2قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری

چطوری درست کنیم؟
پوست پیاز را گرفته، خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس با کمی روغن تفت داده و سرخ می‌کنیم. سینه مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا تغییررنگ بدهد، سپس پوست سیرها را هم گرفته، خردکرده و به مرغ اضافه می‌کنیم. در این مرحله نوبت ادویه‌هاست. فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری، پاپریکا و زردچوبه و نمک را به مرغ اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی عطر ادویه‌ها درآید بعد یک لیوان آب به آن اضافه کرده و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا تکه‌های مرغ بپزد. وقتی از پخته‌شدن مرغ مطمئن شدیم خامه را که ازقبل از یخچال خارج کرده‌ایم و به دمای معمولی رسیده در ظرفی ریخته و خوب هم می‌زنیم تا کمی شل شود. بعد آن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و بعد از چند دقیقه خورشت را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی ریخته، جعفری تازه خردشده روی آن می‌ریزیم و با برنج ایرانی سرو می‌کنیم.

نکات مهم:
*** یکی از نکات بسیارمهم برای خوشمزه‌تر شدن این خورشت، استفاده از ادویه تازه است. 
*** کره برای بهترشدن طعم خورشت است و در صورت تمایل، می‌توان آن را حذف‌کرد.
*** وقتی مرغ پخت باید حدود سه قاشق غذاخوری آب داشته باشد و اگر کمتر یا بیشتر باشد، طعم خورشت تغییر می‌کند.
*** زمان اضافه کردن خامه در آخرین مرحله و قبل از سرو است در غیر این‌صورت براثر حرارت خورشت، طعم آن عوض می‌شود.

منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جام‌جم

newsQrCode
برچسب ها: خورشت ادویه کاری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها