به گزارش جام جم آنلاین لرستاندکتر بهرام دلفان در حاشیه روز جهانی غذا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در لرستان ۹۲ کارخانه و ۱۱۳ کارگاه تولید مواد غذایی فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: امسال ۳۵ مرتبه کمیته فنی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تشکیل شده و ۱۱۱ پروانه برای تولیدکنندگان مواد غذایی صادر شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۵۹۹ بار گشت مشترک با سایر واحدها برای نظارت بر تولید موادغذایی لرستان انجام شده است.
دلفان بیان کرد: کار معاونت غذا و دارو، نظارت بر بستهبندی مواد غذایی و سایر موارد تولید مربوط به دستگاههای دیگر است.
وی عنوان کرد: سعی میکنیم در بستهبندی محصولات غذایی، مواد سالم، مطمئن و به دور از تقلب و دارای استاندارد لازم به دست مردم برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: آزمایشات متعددی روی مواد غذایی انجام میشود تا از سلامت محصولات مطمئن شویم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛