به گزارش جام جم آنلاین همدان، علیرضا قاسمی فرزاد در پنجمین جلسه ستاد گلخانههای استان همدان اظهار داشت: پیش از سال ۱۴۰۰، طی دوره ۲۰ساله به طور متوسط در هر سال ۱۰/۸ هکتار روند توسعه سالیانه گلخانههای استان بوده است.
استاندار همدان افزود: از آغاز ۱۴۰۰ تاکنون در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، ۳۷/۳ هکتار گلخانه عملیاتی شده است و تا پایان سال نیز ۵۰ هکتار به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی بیان کرد: همدان رتبه ۶ در ردهبندی استانهای کشور در سطح پیشرفت توسعه گلخانهها را به خود اختصاص داده است که طبق برنامهریزی انجام شده، این رتبه ارتقا پیدا خواهد کرد.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه با توجه شرایط کم آبی، امنیت و اقتدار غذایی، بهرهوری و حمایت از تولید و توسعه گلخانههای اجتناب ناپذیر است، گفت: از مولفههای مهم در بخش کشاورزی آب است که کشت گلخانهای باعث میشود مصرف آن به کمترین میزان برسد.
استاندار همدان با تاکید براینکه کشت گلخانهای با رویکرد محصولات جدید، نقش موثری در تولید، اشتغالزایی و بهرهوری در استان دارد، عنوان کرد: با توجه به هدر رفت منابع آبی باید هرچه سریعتر توسعه گلخانهها حتی بیش از میزان تکلیفی، به طور جدی در دستورکار قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مدیران مربوطه تلاش کنند تا میزان کشت گلخانهای در استان ارتقا پیدا کند، اظهار داشت: اگر کسی نتواند از جنبههای مختلف تولید حمایت کند و در راستای ارتقای سطح تولید در استان تلاش نکند، با وی قطع همکاری میشود.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه زمینهای فراهم میشود که اراضی مستعد استان، به سمت کشت گلخانهای سوق پیدا کند، افزود: به دنبال این هستیم تا شهرکهای گلخانهایِ خصوصی بیش از پیش توسعه پیدا کند؛ زیرا میتواند ارزش افزوده، اشتغالزایی و بهرهوری چشمگیری به همراه داشته باشد.
استاندار همدان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از معیارهای ارزیابی مدیران استانی و فرمانداران، میزان کشت گلخانه، سطح آموزش و ترغیب کشاورزان به کشت گلخانهای در سطح استان است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد