جام جم آنلاین - خوزستان : دومین شب جشنواره فیلم عمار با استقبال مردم خصوصا خانم ها همراه بود . نماهنگ های مادرم و قول مادرانه ، مستندهای فرقان، تروکاژ و نقاب دارها، مستندهای داستانی پرستار، اسما حوض خون برنامه هایی بود که در سالن اصلی سینما اکسین اکران عمومی شدند .
مستند تروکاژ با 38 دقیقه زمان طولانی ترین اکران های امشب بود که در مورد نقش سلبریتی ها، بازیگران ، هنرمندان مشهور و رابطه آن با گرین کارت دادن دولت آمریکا به آنها است .
پخش انیمیشن و بازی های کودکانه در سالن کودک (سالن شماره دو ) از دیگر برنامه هایی بود که در این شب انجام شد تا کودکانی که همراه خانواده های خود آمده اند از این برنامه بی نصیب نمانند .
روایت زن ایرانی ، یادبود شهیده مهسا مقامیان و 45 بانوی شهید حمله تروریستی حله با حضور علیه دسمی فعال خدمت رسانی و مبارزه مردمی با شیوع کرونا، بهاره هرمز کارآفرین برتر استان خوزستان، آمنه آهنگرپور دکترای فیزیک و مدیرگروه فیزیک دانشگاه شهید چمران، سمیه عرب خراسانی دکترای جامعه شناسی و کارشناس مطالعات زنان، اکرم آهنگرپور پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حوزه علوم نوین (سلول های بنیادین و نانو فناوری)، زهرا محسنی فر فعال فرهنگی و اجتماعی استان خوزستان و جمعی از خانواده های شهدا از ویژه برنامه های شب دوم جشنواره فیلم مردمی عمار بود .
بهاره هرمز کارآفرین صنعت چسب گفت : به تازگی صاحب دو فرزند شده ام، همسرم دوست و همراه من است. من و همسرم همکار هستیم و با هم کار را شروع کرده ایم.
بهاره هرمز بیان کرد : چهار سال است که کار خود را شروع کرده ایم و اکنون برای 15 نفر ایجاد اشتغال کرده ایم که ده نفر آقا و 5 خانم در کارگاه ما مشغول به فعالیت هستند .
وی افزود : مدیریت ما بصورت مشارکتی انجام می شود و هر دو ما مسئولیت هایی داریم .
در ادامه آمنه آهنگرپور دکترای فیزیک و مدیرگروه فیزیک دانشگاه شهید چمران اظهار کرد : حضور زنان ما در اجتماع کاملا غربی است و تفاوت های مرد و زن در مشاغل در نظر گرفته نمی شود .
آهنگرپور با بیان اینکه از منظر اسلام زن موجب آسایش خانواده است تصریح کرد : باید الگوی ایرانی اسلامی را ارائه دهیم و بنده دو فرزند خردسال دارم ، از سال 94 استادیار فیزیک دانشگاه شدم و از سال 98 به عنوان مدیرگروه فیزیک دانشگاه منصوب شده ام .
علیه دسمی فعال خدمت رسانی و مبارزه مردمی با شیوع کرونا در ابتدا از شهیده مقامیان یاد می کند و می گوید: بنا به نیاز جامعه مخاطراتی که جامعه به آن مبتلا شد کارهای جهادی را شروع کردیم.
علیه دسمی عنوان کرد : شاید به ما جهادی ها زن شاغل گفته نشود ولی همه می دانیم در کارهای جهادی باید همه وقت خود را بگذاریم بنابراین یک جهادگر واقعا شاغل است .
وی افزود : در این مسیر همراهی داشته ام که نام او را در گوشی ام رفیق نوشته ام و او کسی نیست جز همسرم که همیشه و در همه زمان ها با من همراه بوده است .
زهرا محسنی فر فعال فرهنگی و اجتماعی خوزستان دیگر بانوی حاضر در جمع بیان کرد : یک مادر خانه دار هستم و صاحب چهار فرزند می باشم که کار نویسندگی را دوست دارم و با رسانه ها کار می کنم .
وی با اشاره به اینکه باید یک تعریف صحیح از خانه داری و همسرداری بدهیم خاطرنشان کرد : خانه داری به معنی خانه نشینی نیست و تاکید دارم که مادران باید اثرگذاری اجتماعی داشته باشند .
اکرم آهنگرپورو پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حوزه علوم نوین در ادامه اظهار داشت : پشتیبان خانواده ما ، مادر بود و می گفت همه باید تحصیل داشته باشید بنابراین توصیه مادر را گوش دادم و به دانشگاه رفتم .
آهنگرپور گفت : بعد از ازدواج اعتقاد داشتم باید وظیفه ی مادری را انجام دهم زیرا الگوی زن مسلمان در جامعه باید هم از نظر علمی پیشرفت داشته باشد و هم نقش همسری و مادری خود را ایفا کند .
برگزاری کارگاه سواد رسانه ای به مدرسی احمد سیاه پوش کارگردان و مستند ساز و کارگاه زن ایرانی؛ تمدن ساز و تاریخ ساز با تدریس سمیه عرب خراسانی از دیگر برنامه هایی بود که در حاشیه شب دوم جشنواره برگزار شد .
همچنین طی مراسمی از زنان برگزیده مراسم شب دوم جشنواره مردمی فیلم عمار ، توسط مادران و همسران شهدا با تقدیم قاب عکس و قطعه ای از لباس های شهدا از تلاش های این بانوان تقدیر بعمل آمد .
در پایان با حضور خانواده شهدا ، نرگس اسکندری تدوین گر کتاب و راویان کتاب حوض خون از کتاب زنان جبهه جنوبی رونمایی شد و همسر شهیده مقامیان به نیابت از خانواده شهدای حله شاسی رونمایی کتاب را امضا کردند .
خبرنگار معصومه مجدم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد