توصیه طب ایرانی این است که افراد در فصل بهار بهخصوص ایام ماه مبارک رمضان که شیرینی به وفور در دسترس افراد است از مصرف بیش از حد صنعتی و طبیعی آن پرهیز کنند و به سوی خوراکیهایی با مزه ترش ملایم نظیر آلو بخارا، تمبرهندی، شربت عناب، سکنجبین و شربت آبلیمو روی آورند.
سفید و سخت پرخاصیت
نارگیل هم برای سلامت مو و هم درخشش پوست مفید است. نوشیدن آب نارگیل به صورت روزانه به جلوگیری از ریزش مو و رشد بهتر موها کمک میکند. البته مصرف نارگیل به صورت تکهای یا در طبخ غذاها و دسرها هم میتواند به بهرهگیری از فواید آن کمک کند. نارگیل منبع غنی اسیدهای چرب مفید و ترکیبات آنتیاکسیدانی است، به همین علت در جلوگیری از روند پیری و آسیب پوست و مو بسیار مؤثر است. این چربیها میتوانند روی اختلالات مغزی مانند آلزایمر هم تأثیر مثبت داشته باشد. این میوه سرشار از عنصر منگنز است که برای سلامت استخوان و متابولیسم کربوهیدراتها، پروتئینها و کلسترول ضروری است. همچنین سرشار از مس و آهن است که به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک میکند. وجود سلنیوم که از عناصر مهم آنتیاکسیدان است از سلولهای شما در برابر واکنشهای التهابی و آسیبهای سلولی محافظت میکند. این میوه استوایی حاوی مقادیر زیادی کالری و ویتامینها است. ۴۰۰گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامینها و موادمعدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تأمین میکند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد