جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: سید کاظم زعفرانچیلر در کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز، افزود: این همایش برای شهر تبریز و آذربایجان شرقی از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید تمام ظرفیتهای شهرداری پای کار بیاید.
وی با بیان اینکه این ظرفیت که تاکنون تنها مجوز همایش بینالمللی شهرداریها است، نباید به تنهایی در اختیار شهرداری باشد، افزود: باید بستههای سرمایهگذاری سایر نهادها از جمله دانشگاهها، اوقاف و طرحهای مولدسازی نهادها و ادارات در این همایش عرضه شود.
وی، رفع موانع بروکراسی اداری موجود در مسیر سرمایهگذاران را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: راهاندازی پنجره واحد سرمایهگذاری تا قبل از همایش سرمایهگذاری در مهرماه برای بسترسازی حضور سرمایه گذاران از اهمیت جدی برخوردار است و باید در اولویت قرار گیرد.
زعفرانچیلر خواستار حضور موثر دانشگاهها، منطقه آزاد ارس، مس آذربایجان و ... در این همایش شد و گفت: هدف ما از برگزاری این همایش، تنها انتفاع شهرداری نیست، بلکه باید قدمی در راستای حل مشکلات و رفع نیازهای مردم برداشته شود.
وی خاطر نشان کرد: دغدغه همه ما این است که در شهر رویدادهای مثبتی اتفاق بیفتد، امیدواریم با همراهی همدیگر شاهد اقدامات ارزنده و مطلوب باشیم.
علی نوای باغبان، نائب رییس کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه، بیان کرد: ممکن است تا روز برگزاری همایش تعداد پروژههای سرمایه گذاری تغییر یابد، بهتر است به عنوان نمونه یک بستهای از این امر تهیه شده و به اعضای کمیسیون ارائه شود تا نظرات اصلاحی اعضا ارائه شده و در بسته نهایی لحاظ شود.
وی اظهار کرد: بهتر است موضوع برگزاری همایش بین المللی سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳ در جلسه های آینده کمیسیون بیشتر بررسی کنیم و آن را در صحن علنی هم مطرح کنیم تا نظرات سایر اعضا را در این راستا دریافت کنیم.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت معاونت مالی اقتصادی شهرداری در این راستا لازم است و انتظار داریم حضور پررنگشان را در برگزاری هرچه بهتر همایش ببینیم، همچنین از سایر نهادها نیز باید کمک گرفته شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد