به گزارش جام جم آنلاین، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان امروز اظهار کرد: نفتکش پی یوریتی از سال ۱۳۹۷ با جعل اسناد از سوی برخی افراد در داخل کشور به صورت غیرقانونی به یک فرد بیگانه اجاره داده شده بود و مالکین ایرانی آن از منافع این نفتکش محروم بودند.
وی افزود: با توجه به شکایت شرکت ایرانی مالک این کشتی مبنی بر اینکه یک شرکت خارجی برای اجاره نفتکش مذکور با این شرکت ایرانی قراردادی منعقد کرده و پس از تحویل نفتکش، ارتباط خود را با مالکین آن قطع کرده است، پیگیریهای دستگاه قضایی در این خصوص آغاز شد.
در نتیجه بررسی نهادهای امنیتی گزارشاتی واصل شد که این شرکت خارجی با نفتکش پی یوریتی اقدام به قاچاق سوخت میکند و بر این اساس، دادستان بندرعباس در مورخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ دستور توقیف نفتکش مذکور را صادر کرد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: در راستای اجرای دستور قضایی با پیگیری رئیس حوزه قضایی پارسیان، دلاورمردان ناوتیب ۴۱۲ ذوالفقار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) نسبت به شناسایی نفتکش و اجرای عملیات توقیف آن در آبهای خلیج فارس اقدام کردند و در نهایت اردیبهشت امسال کشتی پی یوریتی در آبهای خلیج فارس و در نزدیکی سواحل پارسیان شناسایی و توقیف شد.
وی با اشاره به صدور دستورات قضایی توسط رئیس حوزه قضایی شهرستان پارسیان در خصوص بررسی تخلفات شرکت اجاره کننده نفتکش مذکور، خاطرنشان کرد: کشتی مذکور پس از توقیف با اسکورت نیروهای عملیاتی و شناورهای ناوتیپ ذوالفقار سپاه پاسداران به بندرگاه هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسیهای لازم تحویل مقامات قضایی شده است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: هم اکنون نفتکش پی یوریتی به منظور تخلیه مواد سوختی به عسلویه به عنوان نزدیکترین بندر جهت پهلوگیری منتقل شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: