هرمزگان-جام جم انلاین-تفاهمنامه راه اندازی ۱۵ هنرستان و رشتهی جدید بین اداره کل آموزش و پرورش و صنایع هرمزگان با حضور معاون وزیر بصورت ویدئو کنفرانس منعقد شد.
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش در نشستی که در این ارتباط برگزار شد گفت: بیشترین هنرستانهای تخصصی کشور در هرمزگان ساخته شده است.
محمد مهدی کاظمی افزود: طرح هر دانشآموز یک مهارت در سطح مدارس کشور اجرا میشود.
وی گفت: مهمترین راه کاهش بیکاری در کشور تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با نیازها است که باید بوسیله آموزش و پرورش و در سنین پایین صورت گیرد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از ماموریتهای وزارت آموزش و پرورش توسعه آموزشهای فنی و حرفهای است که از مسیر حمایت بخشهای مختلف محقق میشود.
وی افزود: آموزشهای فنی و حرفهای باید ارتباط مستقیم با نیاز بازار و صنایع داشته باشد.
استاندار هرمزگان نیز گفت: سرفصلهای دروس باید در هنرستانها متناسب با نیاز صنایع باشد و آموزش دانش آموزان نیز باید متناسب با طرح توسعه صنعتی استان باشد.
مهدی دوستی افزود: با انعقاد تفاهمنامه و راه اندازی آنها آمار هنرستانهای استان به ۲۷ هنرستان افزایش مییابد.
وی گفت: بیش از ۴ میلیارد تومان برای تجهیز و تامین اعتبار دو هنرستان هزینه شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز گفت: با توجه به سهم هرمزگان در توسعه هنرستانهای تخصصی و آموزشهای مهارتی، اختصاص سهم بیشتر اعتبارات به هنرستانها ضروری است.
محمد قویدل افزود: برنامه ششم برای توسعه هنرستانها، سهمی ۵۰ درصدی را تکلیف کرده است.
وی گفت: در یک سال و نیم گذشته ۱۲ هنرستان تخصصی راهاندازی شد و حدود ۴۰ درصد سهم هنرستانهای هرمزگان محقق شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: امسال نیز ۱۵ هنرستان در استان راه اندازی میشود.
قویدل با اشاره به اینکه هنرستانها متناسب با زیست بوم استان راه اندازی میشود، افزود: این هنرستانها در نواحی یک و دو بندرعباس، بندرلنگه، بستک، جناح، میناب، لیردف و جاسک راه اندازی میشود.
وی گفت: برای راه اندازی این هنرستانها ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است و آموزشهای لازم به دانش آموزان و معلمان از سوی اداره کلهای مرتبط هر رشته صورت میگیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان افزود: ظرفیت در نظر گرفته شده هر رشته ۳۰ نفر است که برای امسال ۷۰۰ هنرجو در رشتههای مختلف پذیرش میشوند.
قویدل گفت: همچنین در سه سال آینده دو هزار و صد دانش آموز در این هنرستانها پذیرش میشوند.
وی با اشاره به اینکه شرایط جذب در این هنرستانها از سوی ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق اعلام میشود، گفت: برخی رشتهها دارای شرایط خاص هستند که متقاضیان باید دارا باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان افزود: از مزایای شرکت در این هنرستان ادامه تحصیل در رشتههای دانشگاهی و متناسب با نیاز استان در زمینه های، ایمنی، اچ اس ای، هتلداری و شیلات، و خدمات صنعت اشتغال آنها تامین میشود.
قویدل با بیان اینکه سهم کل دانش آموزان متوسطه دوم در هنرستانهای استان ۴۶ درصد است، گفت: بیش از ۲۰ هزار هنرجو در هنرستانهای هرمزگان درحال تحصیل هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد