به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمدکاظم رحیمی نژاد اظهار داشت: یکی از مسائلی که آموزش و پرورش استان با آن دست و پنجه نرم می کند کمبود معلم است و این کسری به دلیل توقفی که در دهه ۷۰ در فرایند پذیرش نیروی انسانی ایجاد شد رخ داد.
وی گفت: تعطیلی مراکز تربیت معلم و عدم برنامه ریزی برای جذب نیروی انسانی برای حال و آینده آموزش و پرورش از جمله مواردی است که اکنون این اداره کل را با چالش روبرو کرده است و در این سالها کمترین پذیرش نیروی انسانی را داشتیم و اکنون این نیروها در سن بازنشستگی قرار دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با بیان اینکه کمبود بخشی از معلمان از طریق نیروهای حق التدریس جبران می شود، افزود: برخی از این نیروها، معلمان شاغلی هستند که علاوه بر ساعت موظف، چند ساعت اضافه کار انجام می دهند و همچنین برای جبران کمبود معلم از معلمان بازنشسته نیز استفاده می شود.
وی اظهار داشت: البته برای این کمبود و برنامه ریزی های مختلفی صورت گرفته که می توان به برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه مقطع ابتدایی و استثنایی اشاره کرد که سه هزار و ۱۰۴ نفر از استان در این آزمون شرکت کردند که ۲۹۵ نفر از آنها جذب می شوند.
رحیمی نژاد همچنین از برگزاری آزمون برای جذب معلم در مقطع متوسطه اول و دوم در ۱۵ تیرماه سالجاری خبرداد و گفت: در این آزمون ۵۳۰ نفر سهمیه برای استان در نظر گرفته شده است.
رحیمی نژاد استخدام مربی پرورشی و نیروهای خرید خدمات را از دیگر برنامه های وزارت آموزش و پرورش برای جبران کسری معلم بیان کرد.
وی افزود: برای جذب نیروی انسانی در شیوه مصاحبه بازنگری هایی صورت گرفته است که بجای اینکه در فاصله ۲۰ دقیقه فرایند جذب معلم مورد کنکاش و ارزیابی قرار گیرد این امر چهار تا ۶ ساعت انجام می شود.
رحیمی نژاد اضافه کرد: همچنین پیش از این سهم آموزن کتبی برای پذیرفته شدگان ۷۰ درصد و مصاحبه ۳۰ درصد بود که اکنون ۴۰ به ۶۰ درصد تغییر کرده است.
وی تصریح کرد: گسترش رشته های مهارتی، فنی و حرفه ای و کار و دانش با هدف اعتماد سازی و هویت بخشی و هدایت استعدادهای به سمت نیازهای بخش های مختلف اقتصادی و کاستن از فاصله طولانی بین تحصیل و اشتغال از اقدامات مهم و موثر دولت سیزدهم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید