جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: فیروز خدائی با اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش انعطاف عملیاتی و پایداری انتقال گاز و همچنین مدیریت بهینه مصرف بویژه در فصول سرد سال، کنترل ولو دوم در ایستگاه لانچر و رسیور تاسیسات تقویت فشار گاز تبریز احداث و مورد بهره برداری قرارگرفت.
خدائی افزود: ابتدا و انتهای خطوط انتقال گاز اصلی برای مصارف داخلی و قرارداد با کشورهای همسایه در تاسیسات تقویت فشار گاز تبریز واقع شده و این امکان را می دهد خطوط فوق الذکر را برای بهره برداری بهینه به یکدیگر متصل و از این لوپ بوجود آمده در هدایت و انتقال گاز، تامین فلو و فشار مناسب خطوط با توجه به واقع شدن در سرشاخه شبکه خطوط انتقال گاز استفاده می گردد.
مدیر منطقه 8 عملیات انتقال گاز اظهار داشت: بمنظور تنظیم فشار و فلوی ورودی تاسیسات تقویت فشار گاز تبریز بصورت دقیق و جلوگیری از نزدیک شدن بیش از حد به نقطه کارکرد کمپرسور و بروز پدیده سرج، لازم بود تزریق گاز بصورت کنترل شده و دقیق صورت گیرد در این راستا ایجاد کنترل ولو اول در سال 1395 اجرایی و در سال 1400 نیز بهره برداری از کنترل ولو اول آغاز شد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط فلو و فشار گاز در فصول سرد سال و نیاز به تزریق گاز بیشتر، عملاً کنترل ولو موجود پاسخگوی نیاز نبود و باتوجه به بررسی ضرورت ایجاد کنترل ولو دوم، مقدمات اجرایی طرح فراهم و با عملیاتی شدن نصب کنترل دوم توسط همکاران عملیاتی، بهره برداری از کنترل ولو دوم نیز آغاز گردید.
مدیر منطقه 8 عملیات انتقال گاز تصریح نمود: با بهره برداری از کنترل ولو دوم ضمن پایداری انتقال گاز و انعطاف عملیاتی، در جبران افت فشار در زمانهای اوج مصرف، بحرانی و ناترازی گاز نیز کمک شایانی بعمل آمد.
خدائی در پایان تاکید نمود: با بهره برداری از کنترل ولو دوم، نه تنها بر عملکرد بهینه درکاهش هزینه های انتقال و تقویت گاز تاثیر مثبتی داشته، در کاهش کارکرد سایر تاسیسات تقویت فشار گاز منطقه به سبب مدیریت فلوی و تقویت فشار نیز موثر بوده و از فرسایش ماشینهای دوار (کمپرسور و توربین) نیز جلوگیری خواهد نمود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد