چنین جنایاتی در طول تاریخ رژیم اشغالگر قدس بسیار است؛ از کشتار دیر یاسین و قتلعام مردم بیگناه در اردوگاه صبرا و شتیلا بگیرید تا کشتار تلزعتر در سال۱۹۷۶ و حمله به جنین و کشتار مردم در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴. علاوه بر این کشتار مردم در غزه در سالهای ۲۰۰۶، ۲۰۰۸، ۲۰۱۱، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ نیز نشان میدهد که این رژیم جنایتهای جنگی زیادی مرتکب شده و در این کشتارها به کودکان و زنان که ضعیفترین قشر از بدنه هر جامعه هستند نیز رحم نکرده است.
به این ترتیب لازم به یادآوری است که این رژیم بر ستونهایی مانند تروریسم، نژادپرستی، اشغالگری و نسلکشی استوار است و با توجه به اینکه رژیمی تروریست و اشغالگر است بهدنبال افزایش قدرت نظامی است و بههیچ اصول و مبانی حقوقی و اخلاقی نیز پایبند نیست. در واقع برای این رژیم هدف، وسیله را توجیه میکند. به این شکل رژیمصهیونیستی خود را قوم برگزیده و نژاد برتر و تمام ابنای بشر را نیز برده خود میداند. افزون بر این رژیم صهیونیستی تمام سرزمینها را قلمرو خود تلقی میکند. با توجه به این ویژگیها ریختن خون افراد بیگناه برای این رژیم اشغالگر راحت است؛ بنابراین نسلکشی و جنایت جنگی را باید ضمیمه کار رژیم صهیونیستی دانست که جنایتهایش را در پرتو حمایتهای تمامقد دولت آمریکا انجام میدهد.
به این ترتیب کشتار مردم در بیمارستان المعمدانی غزه را باید بزرگترین جنایت جنگی قرن بیستویکم دانست؛ جنایتی که موجی جهانی علیه آن ایجاد شده است. به همین دلیل رژیم صهیونیستی که قافیه را باخته، تلاش میکند مقصران دیگری را برای این جنایت درنظر بگیرد. لازم به یادآوری است که تا پیش از این حادثه، آمریکاییها، اروپاییها و رژیم صهیونیستی بزرگترین کارزار رسانهای را ایجاد کرده و تلاش میکردند جای جلاد و قربانی را عوض کنند. به همین دلیل شایعاتی را مانند سر بریدن کودکان ازسوی حماس را مطرح میکردند. این درحالی است که جنایت اخیر، چهره واقعی رژیم صهیونیستی را به تصویر کشید و مشخص کرد که آنها از نظر اخلاقی، رسانهای و افکار عمومی شکست خوردهاند. به همین دلیل برای جبران این شکست تلاش میکنند بگویند این جنایت ازسوی آنها رقم نخورده است. اما رژیم صهیونیستی برای این ادعا نیز سندی در اختیار ندارد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد