به گزارش جام جم آنلاین، برخی منابع مطلع به تسنیم گفتند که حمله شب گذشته ارتش اسرائیل به نوار غزه با مشارکت ۳ لشگر و چند تیپ انجام شده است.
در این حمله، ارتش اسرائیلی سعی کرد بهموازات بمباران بسیار شدید و دیوانهوار، از چند منطقه از جمله البریج، بیتحانون و بیتلاهیا و همچنین شمال خانیونس، بهصورت زمینی نیز وارد باریکه غزه شود. اسرائیل در تلاش است از طریق ورود از این مناطق، نوار غزه را به دو یا سه منطقه تقسیم کند و سپس با تصور قطع ارتباط میان نیروهای مقاومت فلسطین، با آنها وارد فاز بعدی جنگ شود.
اسرائیل چنین طرحی را سال ۲۰۱۴ نیز عملیاتی کرده و در آن شکست خورده بود.
پیشتر نیز تسنیم خبر داده بود که بهدلیل وضعیت بسیار بد ارتش صهیونیستها در پی شکست بزرگ از عملیات طوفان الاقصی و همچنین عدم اعتماد مقامات سیاسی این رژیم به کارآمدی و وفاداری برخی افراد در بدنه این ارتش، عملاً هدایت عملیاتهای اسرائیل را بعضی فرماندهان آمریکایی بهعهده گرفتهاند، امّا در حمله شب گذشته، علاوه بر هدایت عملیات، نزدیک به ۵ هزار نیروی نظامی آمریکا هم مشارکت داشتهاند.
اسرائیلیها علیرغم تلاش چندباره برای ورود به غزه که تا این لحظه با ناکامی مواجه شدهاند، هر بار اعلام میکنند که نام عملیاتشان ورود به غزه نبوده بلکه گسترش عملیاتهای پیشین بوده است.
علیرغم بمباران دیوانهوار مناطق مختلف غزه و همچنین قطع کامل ارتباطات (اینترنت و برق و...) مردم غزه با بیرون، و نیز با وجود اینکه عملیات شب گذشته، اقدام نظامی مشترک آمریکاییها و اسرائیلیها بود، اما این حمله نیز با شکست ارتش اسرائیل مواجه شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد